Polip-Paróka

Polip-Paróka.
Több, mint egy állat.
Több, mint egy póthaj.
Nem egyszerűen paródia.
Nem egyszerűen humor.
Egyszerűen,
Polip-Paróka.

e-mail

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Kiszel Tünde vagy valami olyasmi

2012.04.22. 14:40 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: kiszel tünde szelep tüncike

Van az úgy amikor az ember hiába is próbálkozik nem tud semmit se kezdeni azzal a témával amivel épp foglalkozik. Kiváltképp ha az valamilyen kreatív valami. Mivel rengeteg hatás és inger a körülöttem lévő világban ezért nem mindig tudok csak és kizárólag egyetlen dologgal foglalkozni. És sajnos születnek félbehagyott projektek, amiket ugyan szeretnék folytatni, de valahogy sose jutok el odáig. Ezért döntöttem úgy ha már valószínűleg nem fognak megvalósulni hát szépen közzé teszem őket. Kezdetnek itt van rögtön ez:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár hónapja volt Kiszel Tünde, mindenki által körülrajongott szelep, születésnapi partija ott készült néhány kép és ezek láttán gondoltam kellene valamit is kezdeni. Hát ennyi sikerült. Talán majd máskor lesz jobb, de most ennyire futotta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polip-paroka.blog.hu/api/trackback/id/tr134466510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása