Polip-Paróka

Polip-Paróka.
Több, mint egy állat.
Több, mint egy póthaj.
Nem egyszerűen paródia.
Nem egyszerűen humor.
Egyszerűen,
Polip-Paróka.

e-mail

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

| Rooster | Monkey | - COW és születésnap!!!

2016.08.23. 20:21 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: születésnap roostermonkey

Hát ez is eljött végre! Körülbelül fél éve jött egy viszonylag beteg ötletem ami az alant megtekinthető videóban megvalósult. És viszonylag hamar el is kezdtem de valahogy félbemaradt. De azért mert történtek dolgok ami miatt át kellett gondolnom hogyan tovább és miként. Ennek eredménye lett a RoosterMonkey. Egy animációs sorozat, ami rövid, elvont, abszurd néhol beteg humorral rendelkezik. Tudom nem mindenkinek jön ez be, viszont ez jön belőlem, ilyesmin nőttem fel, így nem is tudok mást. De nem fejtegetem a hatásaim, itt biztos, hogy nem. És ennek az átgondolásnak az eredménye, hogy csak a Polip-Parókára koncentrálok. Itt a blogon, továbbra is csak saját készítésű tartalmak lesznek, ellenben a facebook oldalt kicsit felpörgettem. Ugyan nincs napi szintű poszt, bár van amikor több is. Ott megengedőbb vagyok és megosztok más tartalmat is. Aminek már most lehet látni az eredményét. Jóval több "kattintásszám", jóval nagyobb érdeklődés. Sajna ez a blogra nincs hatással,  na de pár éve szinte csak a facebook létezik, és sose volt valami nagy látogatottságú a blog. Ez van, idővel talán itt is beindulnak a dolgok. Viszont a youtube csatorna az kellemesen felpörgött. És terveim szerint ez a felpörgés csak fokozódni fog. Szóval pörögnek a dolgok szépen.

És még valami, a mai napon a Polip-Paróka 6 éve kezdte meg áldásos működését! Hip-hip! Éljen-éljen!

No és akkor az első rész:

Depresszió - Balu kapitány kalandjai

2016.08.21. 20:26 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: depresszió

Meglehetős népszerűségre tett szert a múltkori Ossian - pokemon videó, a (mostani) közel 10000-es megtekintés erről tanúskodik. Valahol ez meglepett egy kicsit, de nem annyira. Na de ha már ez így ment akkor szálljunk is fel erre a vonatra. Bár most nem az Ossian a célpont.

 

Ja, a következő cucc az a | Rooster | Monkey | lesz! Gyakorlatilag elkészült az első mű, hát érdekes lesz...

Ossian - Pokemon

2016.07.31. 13:21 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: ossian pokemon

Kell magyarázat? Tényleg kell? Nem lesz, ez az Ossian zenekar Pokemon feldolgozása. Szerintem nagyon jó lett.

 

| Rooster | Monkey | intro - valami új kezdete

2016.07.28. 23:02 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: animáció rajzfilm kisfilm roostermonkey

No kérem. Lenne itt egyfajta bejelenteni való vagy mifene. Pár hónapja, bár inkább már olyan fél éve elkezdtem ötletelni egy animációs, humoros videósorozaton (hovatovább websorozaton). Kb az a lényeg, hogy összefüggéstelen részek, csak képi humor ha van szöveg az csakis angolul lenne, és a részek kb 20-30 max 40 másodpercesek lesznek. Mondhatnám itt, hogy a cél a világhírnév, ami valahol igaz is, de most nagyképűség nélkül állítom, hogy a cél egy valódi, úgymond kézzelfogható eredmény. 

Eltelt (jó)pár év, hogy videózással foglalkozom, azon belül is pár év, hogy animációval és ötletek vannak bőven. Eme ötletek megvalósítására pedig az animációs műfaj a lehető legjobb. És azt lehet mondani, hogy az év eleji ötlet megvalósítása eddig húzodott. Sok mindent átgondoltam, és legfőképp azon agyaltam, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Ebbe beletartozik a sorozat neve, a koncepció kitalálása minden. És persze az is, hogy korábban volt ehhez hasonló példa, bár az nem ez én ötletemből származik, viszont a megvalósítása során olyan tapasztalatokra tettem szert, ami rádöbbentett, hogy nem kell túlagyalni a dolgokat, mint ahogy a legtöbb esetben csinálom és nem a legmegfelelőbb lesz a végeredmény. Erre célzok egész konkrétan. A Fox & Moon létrehozása közben jött elő a jelenlegi helyzet, hogy valami konkrétabb valamit hozok létre.

De mindegy is, a lényeg, hogy hamarosan jön az első rész. Túl sok minden ez miatt nem fog változni, ha jön valami egyéb ötlet azt biztos megcsinálom, ahogy eddig is. Viszont reményeim szerint ez a sorozat jóval gyakrabban fog jelentkezni, mint bármelyik projektem. 

De míg ez eljön addig itt az intro:

METALKnighT

2016.07.27. 22:38 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: animáció rajzfilm

Eljött ez is, bár senki nem várta...

2014 decemberében jött egy ötlet, és el is kezdtem megcsinálni.Ám valahogy úgy alakult, hogy nem igazán jött az az ötlet, hogy hogyan tovább. Több jelenet is lett volna, és egynél megakadtam. Na de sebaj! Pár napja fogtam és befejeztem. Maradt az egy jelenet, és az eredeti koncepció helyet egy picit más.Na jó, itt van mi is lett volna. Ez már jó pár éve kering a neten, gondoltam jó kis animáció lenne belőle. Aztán ez maradt az ötletből. Szóval tessék: