Polip-Paróka

Polip-Paróka.
Több, mint egy állat.
Több, mint egy póthaj.
Nem egyszerűen paródia.
Nem egyszerűen humor.
Egyszerűen,
Polip-Paróka.

e-mail

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

CartoonMusicCover: Ossian - Pokemon

2016.07.31. 13:21 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: ossian pokemon cartoonmusicmashup

Kell magyarázat? Tényleg kell? Nem lesz, ez az Ossian zenekar Pokemon feldolgozása. Szerintem nagyon jó lett.

 

| Rooster | Monkey | intro - valami új kezdete

2016.07.28. 23:02 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: animáció rajzfilm kisfilm roostermonkey

No kérem. Lenne itt egyfajta bejelenteni való vagy mifene. Pár hónapja, bár inkább már olyan fél éve elkezdtem ötletelni egy animációs, humoros videósorozaton (hovatovább websorozaton). Kb az a lényeg, hogy összefüggéstelen részek, csak képi humor ha van szöveg az csakis angolul lenne, és a részek kb 20-30 max 40 másodpercesek lesznek. Mondhatnám itt, hogy a cél a világhírnév, ami valahol igaz is, de most nagyképűség nélkül állítom, hogy a cél egy valódi, úgymond kézzelfogható eredmény. 

Eltelt (jó)pár év, hogy videózással foglalkozom, azon belül is pár év, hogy animációval és ötletek vannak bőven. Eme ötletek megvalósítására pedig az animációs műfaj a lehető legjobb. És azt lehet mondani, hogy az év eleji ötlet megvalósítása eddig húzodott. Sok mindent átgondoltam, és legfőképp azon agyaltam, hogy mit és hogyan kellene csinálni. Ebbe beletartozik a sorozat neve, a koncepció kitalálása minden. És persze az is, hogy korábban volt ehhez hasonló példa, bár az nem ez én ötletemből származik, viszont a megvalósítása során olyan tapasztalatokra tettem szert, ami rádöbbentett, hogy nem kell túlagyalni a dolgokat, mint ahogy a legtöbb esetben csinálom és nem a legmegfelelőbb lesz a végeredmény. Erre célzok egész konkrétan. A Fox & Moon létrehozása közben jött elő a jelenlegi helyzet, hogy valami konkrétabb valamit hozok létre.

De mindegy is, a lényeg, hogy hamarosan jön az első rész. Túl sok minden ez miatt nem fog változni, ha jön valami egyéb ötlet azt biztos megcsinálom, ahogy eddig is. Viszont reményeim szerint ez a sorozat jóval gyakrabban fog jelentkezni, mint bármelyik projektem. 

De míg ez eljön addig itt az intro:

METALKnighT

2016.07.27. 22:38 | Amigarockwell | Szólj hozzá!

Címkék: animáció rajzfilm

Eljött ez is, bár senki nem várta...

2014 decemberében jött egy ötlet, és el is kezdtem megcsinálni.Ám valahogy úgy alakult, hogy nem igazán jött az az ötlet, hogy hogyan tovább. Több jelenet is lett volna, és egynél megakadtam. Na de sebaj! Pár napja fogtam és befejeztem. Maradt az egy jelenet, és az eredeti koncepció helyet egy picit más.Na jó, itt van mi is lett volna. Ez már jó pár éve kering a neten, gondoltam jó kis animáció lenne belőle. Aztán ez maradt az ötletből. Szóval tessék:  

süti beállítások módosítása